Høglager og intern logistikk

Goodtech leverer komplette løsninger for automatisk høglager og intern logistikk. Som systemleverandør tar vi totalansvar og tilbyr alt fra forstudier og simuleringer til prosjektledelse, elektrisk og mekanisk design og konstruksjon, samt PLS- og PC-programmering, installasjon og igangkjøring.

Under varemerket MTH utvikler Goodtech teknologi for både standard og kundetilpassede kranlager med tilhørende lagersystem.

Goodtech har levert over 400 lagerkraner og systemer til produsenter av næringsmidler, legemidler, kjøretøy, etc., samt til grossist- og distribusjonsselskaper. Arla Foods, Tine Meierier, Lantmännen Unibake, Fresenius Kabi Norge, Volvo, Scania, Jysk Centrallager og Maskegruppen er eksempler på virksomheter som har installert høglagersystemer fra Goodtech.  

Goodtechs styrke ligger i integrering og automatisering av komplekse systemer med integrerte spesialløsninger. Alt styrings- og automatiseringsarbeid utføres med eget personell som har lang erfaring med systemapplikasjoner og programmering. Sluttmontering, utviklingsarbeid og prøvekjøringer utføres i eget montasjeverksted.

Goodtech har utviklet WMS-systemet Aniware® i PC/web-miljø. Med raske kommunikasjonstider og enkel feilsøking øker anleggets tilgjengelighet. Goodtech tilbyr også skreddersydde styringssystemer og administrative tilleggsmoduler som øker anleggets funksjonalitet. 

Kontakt Høglager og intern logistikk Johan Håkansson, Regional Director
+46 54 24 03 25 johan.hakansson@goodtech.se