Pakkemaskiner og pakkelinjer

Under varemerket Fleximatic Lines utvikler og bygger Goodtech pakkemaskiner og pakkelinjer til industrien. Lang erfaring med emballasje-håndtering i ulike bransjer gjør oss i stand til å forstå våre kunders utfordringer og se helheten i produksjonsforløpet. Med riktig utstyr kan produksjonstakten økes, ofte med redusert bemanning.

Goodtech løser alle typer spesialoppdrag innen emballasjehåndtering og leverer løsninger til blant annet næringsmiddel- og farmasøytisk industri – bransjer som stiller ekstremt strenge krav til maskiner og produksjonsutstyr. Vi foretar også ombygging av eksisterende anlegg til nye bruksområder.

Prototyper og spesialmaskiner konstrueres og bygges i eget verksted og kan derfor tilpasses alle tenkelige spesialbehov. Komponenter, som for eksempel roboter, kjøpes fra kjente og seriøse produsenter.

Velkonstruerte pakkemaskiner, i kombinasjon med riktige esker, gir funksjonell emballasje og effektiv pakking. Gjennom samarbeid med Glomma Papp har Goodtech utviklet en rekke spesialløsninger for kunder som benytter esker av bølgepapp.

Goodtechs erfarne konstruktører og ingeniører deler gjerne sin kunnskap og erfaring med kundene og kan benyttes som rådgivere og problemløsere i hele prosjektperioden. Et godt samarbeid i hele prosessen, fra “blanke ark” til driftsklar produksjonslinje, fører til at gode løsninger ofte blir rimeligere. 

Kontakt Pakkemaskiner og pakkelinjer Tom Kofoed, Salgssjef, Solutions Moss
+47 917 51 414 tom.kofoed@goodtech.no


Stein Gunnar Holter, Regionsjef, Solutions Moss
+47 94 80 78 26 steingunnar.holter@goodtech.no


Urban Jansson, Sales manager
+47 90 73 47 07 urban.jansson@goodtech.no